PLATE SI LIVRAREA

-          Plata

Plata produselor se efectueaza la livrare cu ramburs. Plata transportului revine asupra clientului si este de 18 lei (ron) prin FanCourier pentru orice oras din Romania. In cazul in care faceti o comanda de la sat sau comuna, iar distanta de deplasare a curierul din oras catre locatia respectiva afecteaza pretul transportului, veti fi contactat telefonic pentru instiintare . Bonul fiscal sau factura le veti primi in mailul dumneavoastra de pe care ati facut comanda sau la solicitare, le puteti primi fizic.

Valoarea comenzii de pe site include TVA-ul si toate taxele aferente (mai putin valoarea transportului comenzii catre dumneavoastra).

-          Livrare

Livrarea produselor se va face prin Fan Courier de la momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Comanda nu va fi livrata in cazul in care numarul de telefon nu este valid sau clientul nu raspunde la telefon pentru confirmare.

-          Mod de livrare

Transportul produselor prin ramburs costa 18 lei ( Fan Courier), aceasta suma se va adauga la pretul total al comenzii si se va achita la primirea produselor comandate.

In cazul in care produsele nu mai sunt pe stoc, veti fi anuntat imediat.

-          Alegerea modului de livrare

Momentan situl nostru livreaza doar prin intermediul curieratelor rapide (Fan curier)

Livrarea se face intr-o zi, maxim doua (zile lucratoare) de la ridicarea pachetului de catre acestia. Taxa de transport este de 18 lei daca coletul nu depaseste 5kg, dar totodata transportul poate deveni gratuit indiferent de greutate, daca suma depaseste 450 lei, exceptie facand can-urile de graffiti (acestea sunt foarte grele si trebuie calculat transportul).Aceasta optiune este valabila numai daca in localitatea în care locuiesti este punct de lucru Fan Curier. O lista cu toate punctele de lucru Fan Curier le puteti gasi pe situl acestora.