TERMENI SI CONDITII

-          Introducere:

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe situl www.noseandtail.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Situl functioneaza conform tutror prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare.

-          Continut site si copyright

Noseandtail.ro face eforturi permanente pentru pastrarea corecta a informatiilor din acest skateshop online.

Unele specificafii sau preturi pot fi modificate de catre producator fara preaviz. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetee standard. Nu ne asumam raspunderea pentru defectiuni tehnice aparute la server sau erori de software.

-          Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul sitului sau de a afecta perfromantele servarului pe care ruleaza acest skateshop, va fi considerata tentativa de fraudare si se va pune in miscare cercetarea penala.

-          Conditii de returnare

Clientul are dretul sa notifice printr-un apel telefonic sau email returnarea produsului in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi servicu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

CONFIDENTIALITATE

-          Politica de confidentialitate

Noseandtail.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorului site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionare site-ului si a ofertelor acestuia.

 

S.C. NOSEANDTAIL MC S.R.L.-D.