• ';
  22.03.2016
  Verdictul lui Robert Pereanu
  Robert ne transmite salutari din Viena. A testat recent placa din bambus CIRUS si este extrem de multumit. Prin aceasta cale vrem sa-i multumim pentru mini review si ii dorim tot binele plus extra trick-uri faine!
 • ';
  13.03.2016
  Rares Ghilas rider Nose&Tail Skateshop welcome video!
  Rares are 13 ani si este cel mai bun street skater la categoria lui din ţara. Îi plac foarte mult plăcile din bambus de la CIRUS, marimea lui preferata fiind 8.0.Îi uram bun venit in echipa!
 • ';
  15.01.2016
  Marius Constantin | 100% Freestyle Skateboarding
  Salutare si bun venit pe situl meu! Daca nu ma cunoasteti deja, numele meu este Marius Constantin si ma dau de 10 ani de zile freestyle. In clipul alaturat din stanga veti vedea cam ceea ce fac eu.Acum ca ati vazut cu ce ma ocup, vreau sa va povestesc putin despre acest skateshop online pe care il detin. L-am creat in ideea de a ajuta scena skateboardingului romanesc si ca skaterii sa aibe o gama mai larga de produse de unde sa-si aleaga.  Acest SkateShop este inca la inceput dupa cum puteti observa, dar este aici pentru a va servi pe voi, skaterii!  Este FACUT DE CATRE UN SKATER,  PENTRU SKATERI!